recept: Majonézes gomba, Kifőzde
Majonézes gomba
Ennek a dokumentumnak a kiinduló oldalát itt találod: http://www.kifozde.hu

Hozzávalók:

Elkészítés:

25 dkg apró gomba,
1 közepes fej vöröshagyma,
majonéz 1 tojásból,
1 dl tejföl, mustár, bors, ételízesítő, petrezselyemzöld



A hagymát felszeleteljük, lesózzuk és állni hagyjuk. A gombát megmossuk, megtisztítjuk, szárával együtt felszeleteljük, és annyi ételízesítős vízben, ami félig lepi csak el, kevergetve főzzük, amíg megpuhul. Ezután levében lehűtjük. Ha lehűlt, összekeverjük a hagymával, majonézzel, tejföllel, ízlés szerint teszünk bele 1-2 kávéskanál mustárt, apróra metélt petrezselyemzöldet, megborsozzuk, és hűtőbe tesszük 2-3 órára. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük.

Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt.

JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.


Kapcsolódó anyagok: majonéz
 majonézes krumpli
 majonézes paprikasaláta
 majonézes padlizsánkrém
 majonézes babsaláta

Forrás: Feleségem receptje.

MENÜ bezárása

Első megjelenés: 2008.11.05. Utoljára frissítve: 2008.11.05.
Utolsó megtekintés: több, mint 3 napja (2024-04-30 17:52:37 - 3.04)
Hozzászólások:

Megjegyzés a recepthez